Bedankt!

Bedankt voor je inschrijving in het nieuwbouwproject Teylerspark te Nieuwveen. De inschrijfperiode loopt van woensdag 1 mei 2024 (19.00 uur) tot en met woensdag 8 mei 2024 (12.00 uur)

Het streven is om uiterlijk vrijdag 10 mei 2024 uitsluitsel te geven of je de gelukkige bent aan wie een woning/appartement wordt toegewezen. Indien je een woning/appartement toegewezen hebt gekregen, wordt dit telefonisch doorgegeven. Wanneer je uitgeloot bent, zal dat per e-mail kenbaar gemaakt worden.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Van Ekeren Kuiper
Beatrixlaan 2a
4213 CJ Dalem
0183 672 992

Van Ekeren Kuiper

Wij zijn Van Ekeren Kuiper woning- en bedrijfsmakelaars, de verkopend makelaar van Teylerspark. Van Ekeren Kuiper is een gerenommeerd NVM makelaarskantoor met vier vestigingen met een groot nieuwbouwteam en een eigen hypotheek- en verzekeringsafdeling. Als NVM-Nieuwbouwspecialist hebben wij ruime nieuwbouwervaring, daarom heeft de ontwikkelaar ons benaderd voor de verkoop. Wij zijn dan ook trots om dit bijzondere project te mogen verkopen, een mooie kans voor starters en jonge gezinnen. Wij fungeren binnen dit nieuwbouwproject als schakel tussen jou, de geïnteresseerde, en de projectontwikkelaar Van Daalen Bouw en Ontwikkeling.

Dennis

Dennis Kuiper

NVM Makelaar en Nieuwbouwspecialist

Gerald

Gerald de Jong

NVM Makelaar en Woningmarktconsultant