DSC 0213 1024x681
Meet And Greet

Speciaal voor de STARTERS uit DE GEMEENTEN NIEUWKOOP organiseren we op donderdag 2 mei 2024 van 18:00 tot 20:30 uur meet en greet in “Theehuis de Sfeerstal”, Hogendijk 5 te Nieuwveen. Hier is de gelegenheid om al je vragen te stellen over de woningen, de inschrijvingsprocedure, financiële mogelijkheden en om nader kennis te maken met de aannemer en ons kantoor.

Gezien de belangstelling voor het project beloofd het een mooie en drukke avond te worden. We merken dat iedereen graag op tijd aanwezig wilt zijn, schroom echter niet om halverwege de avond langs te komen! Zo kunnen wij u van de nodige informatie voorzien en iedereen zijn vragen beantwoorden. 

Als projectteam zien we er naar uit om jullie te ontmoeten en vragen wij je om als het enigszins mogelijk is met de fiets te komen. Duurzaam en Gezond tegelijk!

Parkeren:
Wanneer je met de auto komt is het mogelijk om te parkeren bij de Sfeerstal. De parkeermogelijkheid is echter beperkt en verzocht wordt om zoveel mogelijk te parkeren op de parkeerplaats bij de golfclub. Via het tuinpad vanuit de parkeerplaats is “Theehuis de Sfeerstal” namelijk prima bereikbaar.

Adres:
Golf & Countryclub Liemeer
Golfpad 1
2441 EW  Nieuwveen. 

NOTE: 
Omdat er werkzaamheden zijn aan de Oude Nieuwveenseweg in Nieuwveen, is het advies om wanneer u met de auto komt de locatie te benaderen via het Golfpad.

ENTHOUSIAST OVER DIT PROJECT? 

Schrijf je dan snel in voor dit prachtige project in de Gemeente Nieuwkoop en wellicht wordt Teylerspark jou nieuwe thuis!

Natuurlijk wonen in Nieuwveen