Over ons

Wij maken graag kennis met je!

Bouwbord Teylerspark
Van Daalen bouw en ontwikkeling

Dit mooie en groene nieuwbouwproject wordt gerealiseerd en gebouwd door Van Daalen Bouw en Ontwikkeling. Bij Van Daalen bouw staan we voor kwaliteit, dat zie je terug in onze ervaring, expertise en teamgeest. Sinds 1861 bouwen wij aan de toekomst van Nederland. Van Daalen Bouw en Ontwikkeling is een betrouwbare projectontwikkelaar die slim en innovatief bouwt. Er wordt bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen rekening gehouden met duurzame materialen. Met veel enthousiasme gaan we aan de slag om jouw karaktervolle nieuwbouw thuis te realiseren.

Hansboom

Hans Boom 

Projectleider Ontwikkeling Van Daalen Bouw en Ontwikkeling

Van Ekeren Kuiper

Wij zijn Van Ekeren Kuiper woning- en bedrijfsmakelaars, de verkopend makelaar van Teylerspark. Van Ekeren Kuiper is een gerenommeerd NVM makelaarskantoor met vier vestigingen met een groot nieuwbouwteam en een eigen hypotheek- en verzekeringsafdeling. Als NVM-Nieuwbouwspecialist hebben wij ruime nieuwbouwervaring, daarom heeft de ontwikkelaar ons benaderd voor de verkoop. Wij zijn dan ook trots om dit bijzondere project te mogen verkopen, een mooie kans voor starters en jonge gezinnen. Wij fungeren binnen dit nieuwbouwproject als schakel tussen jou, de geïnteresseerde, en de projectontwikkelaar Van Daalen Bouw en Ontwikkeling.

Dennis

Dennis Kuiper

NVM Makelaar en Nieuwbouwspecialist

Gerald

Gerald de Jong

NVM Makelaar en Woningmarktconsultant

ENTHOUSIAST OVER DIT PROJECT? 

Schrijf je dan snel in voor dit prachtige project in de Gemeente Nieuwkoop en wellicht wordt Teylerspark jou nieuwe thuis!

Natuurlijk wonen in Nieuwveen